Overzicht Schaakgedichten voor onze nieuwe Koning

‘Schaken is ook verbeelding en daarom willen wij de Heraut van de Koning verrassen met een bundel Schaakgedichten voor onze nieuwe Koning, gemaakt door zowel kinderen als door volwassenen. Iedereen mag meedoen. We vragen de kinderen van onze basisscholen om schaakrijmpjes en schaakgedichtjes te maken. De ingestuurde schaakgedichten van de volwassenen publiceren we eerst op Schaaksite.nl en die van de kinderen op Schoolschaaksite.nl De vorm van publiceren laten we geheel aan de inzenders over. Het kan met tekst, een audio- of videobijdrage en zo zijn er nog veel meer leuke presentatievormen te bedenken. Samen dichten, wat een feest!

Doe ook mee en mail je gedicht naar :

Hieronder het overzicht van de reeds gepubliceerde Schaakgedichten voor onze nieuwe Koning:

Schaakgedichten Anne Frankschool Leiden
De overwinning gedicht, Anne Frankschool
Schaakgedicht voor onze Koning, OBLS De Piramide
Schaakgedichten voor onze Koning, OBLS De Piramide
Wat is schaken leuk, OBLS De Piramide

Voor de reeds gepubliceerde overige gedichten en rijmpjes klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *