Finale BSK Groningen

(foto: Harry Gielen)

GSV wint provinciaal schaakkampioenschap Groningen.

De GSV heeft duidelijk bewezen de sterkste schaakschool van de provincie te zijn.

Het eerste team speelde in de provinciale finale slechts een keer gelijk en won al haar andere wedstrijden, vaak met 4-0. Het team bestond uit Levi Sekema, Rogier Visser, Thieme Dijksterhuis en Ivar Loman.

Op de tweede plaats eindigde de Zaaier uit Delfzijl, met twee matchpunten minder. Ook het tweede team van GSV haalde het erepodium. Samen met de Petteflet, ook uit Groningen, en de Windroos uit Zuidhorn, die als vierde en vijfde eindigden in het deelnemersveld van 17 teams, plaatsten deze teams zich voor de NOSBO-finale.

Lees verder …

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *